A Professionel DogSite
følg os:   bloggerlogo

Artikler

Juli 2018! Så er vi midt i en varm sommer - og vi nyder det!

Kenneltræf i Maj blev rigtig fint overstået. Mark Demain var igen i år en skarp og engageret instruktør. Mark er inviteret igen i 2019. Vi havde to dejlige dage omgivet af herlige mennesker. Tak!

Hvalpene nyder vi. Bells hvalpe er nu alle flyttet hjemmefra. På nær Wigan, der skal blive her i kennel Batmoors´og forhåbentlig være fremtidig jagt og avlstæve. Vores søn Mathias har fået ansvar for hendes pasning og træning - og vi følger spændt med på sidelinjen.

Astraglen Inca, der blev parret med FTCH Waysgreen Apollo, har 9 hvalpe i hvalpekassen. Følg dem under nyheder. Der kom 3 tæver og 6 hanner og der er lige nu 1 ledig tæve og 2 ledige hanner til salg. De er klar til at flytte hjemmefra d. 5 august 2018.

Dansk Jagtchampion Broadlaw Ebony er første uge i Juli parret med FTCH Kestrelway Freddie(der blev 2 vinder på IGL 2017). Det er Ebonys sidste kuld og vi skal selv beholde en tæve fra kombinationen.

AvlsHanner i kennelen. Lige pt. har vi følgende avlshanner stående tilrådighed i kennelen:
Kelmagra Cruise ( Harvey)
Broadlaw Dirk (Clyde)
Astraglen Bailey (Cracker)  efter FTCH Astraglen Fergie -Dunamoira Fay.
Tweedshot Abari(Blue), er netop registreret.(FTCH Waterford Featherman - Tweedshot Shingle.)
FTCH Astraglen Hardy
Astraglen Mace - nyankommet hanhund på godt 3 år. Har vundet en Novice FieldTrial i England - samt har en 2 vinder på Novice. Super afstamning. Kommer snart på hjemmesiden under hanhunde.